Eet een Oathie hummus en sponsor stichting WereldOuders!

Biker Marco Voskamp 2018 zal op 23 november meedoen aan de WereldOuders challenge, een spectaculaire mountainbike tocht die een bijzondere combinatie biedt van sportief bezig zijn en iets betekenen voor het goede doel.  Stichting WereldOuders geeft structurele hulp aan thuisloze kinderen in Latijns Amerika door ze een stabiele en liefdevolle omgeving te bieden. Naast aandacht en verzorging krijgen de kinderen scholing en een vakopleiding, zodat zij een beter toekomstperspectief hebben.

Tijdens de WereldOuders challenge fietsen de deelnemers in zes dagen een tocht van ruim 400 km door de binnenlanden van de Dominicaanse Republiek. Ze rijden van het ene familiehuis naar het andere en ze ontmoeten de kinderen waarvoor Wereldouders zich inzet.

Om sponsorgeld te werven voor deze mountainbiketocht heeft Marco verschillende acties opgezet! Omdat Marco Voskamp groot fan van Oathie is, heeft hij samen met Bagels & Beans een actie bedacht :

met ingang van 10 september zal Bagels & Beans in Roermond per verkochte Oathie hummus 50 cent doneren aan de stichting WereldOuders.


Ook tijdens het FashionEvent in Roermond fietste Marco op een spinfiets om geld in te zamelen. Daarnaast werden samen met de founder van de Oathie Eric Nijkamp Oathie bagels aan de man gebracht voor 1 euro per stuk. Dit gezonde alternatief voor brood ging als “warme broodjes” over de toonbank! De Oathies en de gehele opbrengst werd door Eric aan stichting WereldOuders gedoneerd.

“Ik draag graag mijn steentje bij aan een betere wereld. Als ouder van 3 kinderen (en een kleinkind) weet ik hoe belangrijk het is om een ‘thuis’ en een toekomst te hebben”, aldus Eric.

In samenwerking met de Bagels & Beans Roermond werd deze dag €400-, opgehaald, een fantastische opbrengst!

deel dit bericht via:
Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Oathie

functional food

Reviews

over Oathie

Recepten

inspiratie voor thuis

Heeft u nog een vraag?

Whatsapp ons op:

06 279 275 14

Volg Oathie op:

Sluit Menu